Voetbalpraat linkt Nederlandse verdediger aan PSV: ‘Die naam hoorde ik bij Ajax ook al’

25 januari 2024, 13:07
Foto: © Imago/Voetbalpraat

De analisten van Voetbalpraat zijn kritisch op het optreden van André Ramalho in de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en PSV. De verdediger van de Eindhovenaren was een aantal keer slordig in de opbouw. Wouter Bouman hoorde een opvallende naam vallen als versterking voor de ploeg van Peter Bosz.

“Wat Ramalho allemaal deed… Die ging op een gegeven moment hele vrije ballen, met links in de diepte geven. Tot drie keer toe! Je zag Bosz ook in beeld naar zijn hoofd grijpen”, legt Kees Kwakman uit in zijn analyse bij het praatprogramma van ESPN. Zijn collega’s bekeken de wedstrijd ook en hoorden een opvallende naam vallen als mogelijke vervanger van Ramalho.

Artikel gaat verder onder video

“Moet PSV niet Philippe Sandler van NEC halen?”, hoorde Bouman tijdens de wedstrijd klinken. “Voor zijn voetballende kwaliteiten”, legt de presentator uit. “Die naam hoorde ik bij Ajax ook al afgelopen weekend. Dat is ook gewoon een goede speler”, reageert Kwakman.

Marciano Vink denkt dat een nieuwe aankoop niet direct nodig is bij PSV. “Ze hebben (Armel, red.) Bella-Kotchap. En daarbij, Sandler komt als stand-in naar PSV, terwijl het voor hem juist goed zou zijn om minuten te maken. Hij moet fit blijven en spelen in een goed voetballend team, waarin hij nu speelt”, legt de analist uit.

Zou Sandler een goede aanwinst zijn voor PSV?

Laden...
466 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen