Ajax-fans walgen van eigen speler: ‘Zijn 841ste fout voor Ajax, een clown van een speler’

25 februari 2024, 17:06   Bijgewerkt: 25 februari 2024, 17:14
Foto: © ESPN

Ajax besloot zondagmiddag met vijf verdedigers te starten aan het uitduel met AZ, maar het foefje van trainer John van ’t Schip sorteert vooralsnog niet het gewenste effect. Al na zeven minuten voetballen kwamen de Amsterdammers op achterstand door een doelpunt van Ruben van Bommel. 

Volg hier ons liveverslag van AZ – Ajax.

Van Bommel profiteerde optimaal van ronduit dramatisch verdedigen van Anton Gaaei aan de zijlijn en schoot uiteindelijk overtuigend raak vanbuiten de zestien: 1-0. Online is Gaaei het mikpunt van kritiek onder de supporters van Ajax, daar hij zich op kinderlijke wijze liet aftroeven door assistgever Vangelis Pavlidis.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Dramatisch 1e helft !!!

Swiebertje
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Prima verdediger die jongen. Net als Sutalo en Taylor en Sosa. Niet zo mopperen, geef die jongens even krediet en tijd om te winnen.

Waarom19
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Van t Schip is de grootste K trainer ooit bij Ajax. Hij snapt helemaal niks van voetbal.

haike
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

de ajacieden schrijven een clown van een speler!! maar de ergste clown waren die 2 met die vlaggetjes in hun handen die als de bal door een ajacied buiten werd getikt toch voor ingooi ajaks te vlaggen!!

BENNINK24
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Deze jongen per direct verwijderen uit eerste selectie, hoe aardig ie ook is !!! Hij kan gewoon niet voetballen, maar hij is niet de enigste, er zijn er nog stuk of 6 die je moet verwijderen .

BENNINK24
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

En inderdaad tis klaar voor van het schip aardige man waarschijnlijk erg lief, maar daar koop je niks voor . Er moet een trainer komen met bepaalde hardheid ,visie, begaafdheid, kwaliteit inspiratie en durf!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen