Dit is waarom drie spelers van Feyenoord de hand voor de ogen deden tegen AZ

8 februari 2024, 11:27
Foto: © ESPN

Spelers van Feyenoord brachten tijdens de bekerwedstrijd tegen AZ een eerbetoon aan de onlangs vertrokken Javairô Dilrosun. Na de 1-0 van Lutsharel Geertruida kopieerden Quinten Timber, Calvin Stengs en Geertruida zelf de doelpuntviering van Dilrosun.

Dilrosun maakte begin deze maand de overstap naar de Mexicaanse topclub Club América, maar blijft populair binnen de selectie van Feyenoord. Om te laten zien dat ze hun vriend nog niet zijn vergeten, deden Timber, Geertruida en Stengs zijn doelpuntviering na tegen AZ.

Vanuit Mexico keek Dilrosun naar de wedstrijd en zag hij de beelden. Hij reageert dankbaar in een Instagram Story. ”Hou van jullie”, schrijft Dilrosun, die de drie spelers tagt in zijn bericht.

Dilrosun speelde in totaal 25 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij met 7 doelpunten en 9 assists bij 16 doelpunten betrokken was. Hij kwam in zijn eerste seizoen nog regelmatig in actie, maar met name in de eerste helft van het huidige seizoen kwam hij er totaal niet aan te pas. Debuteren voor Club América deed hij nog niet.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ikbenlid
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ik vind jouw vervelend. Niemand heeft om jouw mening gevraagd maar blijkbaar voel jij je geroepen om hier wat over te zeggen. Stop met voetbal kijken of stap er overheen en accepteer dat niet iedereen zo perfect is zoals jij. Het feit dat jij hier op reageert geeft aan dat je frustraties hebt die waarschijnlijk los staan van het voetbal. Dit is voor jouw een manier om je belangrijk te voelen. Praat thuis eens wat meer en laat de telefoon op tafel liggen. Ze hebben gescoord in de knvb beker en vieren dat op hun manier en niet de jouwe. Wat erg zeg.... zij kunnen er niets aan doen dat Ajax eruit ligt door een amateurclub. Droog je tranen en geniet eens wat meer van het leven. :) Ga naar een draaimolen en ga op een paard zitten nu ze er nog zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen