Euforische NEC-coach Meijer met de mond vol tanden: 'Dat weet ik niet meer precies'

27 februari 2024, 23:20
Foto: © Imago

NEC heeft zich, door te winnen van SC Cambuur op dinsdagavond, een weg gebaand naar de bekerfinale in Rotterdam op 21 april. Coach Rogier Meijer kreeg na de halve finale meteen een microfoon onder de neus geduwd, en vergat zijn speech die hij in de rust in de kleedkamer had. Ook is Meijer enorm blij met Japanners Kodai Sano en Koki Ogawa, die samen goed waren voor twee doelpunten.

“Het was gekkenhuis”, zei Meijer bij ESPN toen hij op het veld werd geïnterviewd. “Het laatste halfuur was alleen maar knokken, we maken een mooie goal en daarna is het tegenhouden en hopen op de counter. Dit is geweldig, ook op de manier waarop. In de eerste helft hebben we wel een bal op de lat en een bal op de paal gehad. Als die daar valt is het natuurlijk ook een ander verhaal. In de rust heb ik gezegd: ‘wat we doen moeten we beter doen.’”

Artikel gaat verder onder video

Als ESPN-verslaggever Hans Kraay jr. vraagt welke dingen er precies beter moesten, staat de NEC-coach met de mond vol tanden. “Ja, dat weet ik niet meer precies. Na de rust hebben we volgens mij kans op kans gehad voor twintig minuten lang. Dan maken we gelukkig 1-1, en dan is het misschien ook een kwestie van durven door te drukken, of niet.”

Opnieuw zijn de Japanners goud waard bij NEC. “Kodai is zo’n fantastische speler. Hij speelt een goede wedstrijd, en maakt een goede goal. Gewoon geweldig”, aldus Meijer. Na minder dan een minuut kreeg de coach van NEC er genoeg van en vertelde tegen Kraay: “Laten we maar stoppen met de analyse, laten we maar genieten.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen