Joey Veerman moet lachen in interview: 'Dat is wel echt een klotevraag'

11 februari 2024, 21:34   Bijgewerkt: 13 februari 2024, 13:33
Foto: © ESPN

Joey Veerman is blij om weer op het veld te staan. De middenvelder van PSV keerde zondag tegen FC Volendam (1-5 zege) terug na een afwezigheid van vier officiële wedstrijden door een kuitblessure. Tijdens zijn absentie verkeerde PSV in mindere vorm en daar wordt Veerman naar gevraagd door ESPN.

Zonder Veerman verloor PSV voor het eerst dit seizoen punten (1-1 tegen FC Utrecht en vervolgens ook 1-1 tegen Ajax), terwijl Feyenoord in de beker met 1-0 te sterk was. Veerman krijgt van Mark van Rijswijk de vraag of PSV niet zonder hem kan. “Ik heb gelezen wat er geschreven werd in de kranten. Weet je, ik ben gewoon blij dat ik weer op het veld sta. Hopelijk kan ik snel weer belangrijk worden voor dit team.”

Artikel gaat verder onder video

Van Rijswijk vraagt Veerman vervolgens hoe belangrijk hij is volgens de ploeg. “Dat vind ik een klotevraag, haha.” Na een korte stilte: “Ik denk dat ik dit seizoen wel belangrijk ben geweest voor het team. Ik denk dat ik een goed koppel vorm met Jerdy Schouten. Ik ben blij met hoe het tot nu toe gegaan is en ik wil het weer oppakken.”

Het was niet prettig om de afgelopen weken vanaf de zijlijn te moeten toekijken, geeft Veerman toe. “Ik ben een slechte toekijker moet ik zeggen. Ik ben niet vaak zenuwachtig, maar als ik dan moet toekijken word ik ineens zenuwachtig. Dat wist ik niet van mezelf, maar dat is natuurlijk niet fijn.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen