Henderson waarschuwt Ajax-supporters: 'Verwacht op dat gebied niet te veel van mij'

3 februari 2024, 23:27
Foto: © ESPN

Jordan Henderson kijkt met een tevreden gevoel terug op zijn debuutwedstrijd voor Ajax. De winteraanwinst stond negentig minuten op het veld tegen PSV (1-1). Hij genoot van de sfeer in de Johan Cruijff ArenA.

“Het was een goede wedstrijd. De sfeer was geweldig”, blikt Henderson terug in gesprek met ESPN. “Twee goede ploegen probeerden de wedstrijd te winnen. Het was bijzonder om deze club voor het eerst te mogen vertegenwoordigen en in dit stadion te spelen.”

Artikel gaat verder onder video

Lees ook: Valentijn Driessen gelooft zijn ogen niet en is genadeloos voor Jordan Henderson

Van interviewer Hans Kraay junior krijgt Henderson de vraag of hij, ondanks al zijn ervaringen, nog last heeft van zenuwen op zo’n avond. “Die heb ik nog steeds. Het is al even geleden dat ik zo’n grote wedstrijd speelde. Een geweldig gevoel om er weer te staan met zo’n atmosfeer.”

Ook wil Kraay junior weten wat de buitenwereld wél en níet kan verwachten van Henderson. “Je kan elke wedstrijd honderd procent verwachten. Ik geef in iedere wedstrijd alles voor het team en voor de club. Wat je niet kan verwachten? Dat ik iedere week scoor”, lacht de Engelsman. “Verwacht op dat gebied niet te veel. Maar ik probeer het team zo goed mogelijk te helpen.” De 33-jarige Henderson speelde 604 officiële clubwedstrijden, waarin hij 39 goals maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen