Notoire kaartenpakker Remco Balk wekt grote woede: 'Deze man heeft niks op het voetbalveld te zoeken'

23 februari 2024, 23:38
Foto: © ESPN

SC Cambuur-aanvaller Remco Balk heeft vrijdagavond zijn elfde gele kaart van het seizoen gepakt. Een forse charge op Jeff Hardeveld in de wedstrijd tegen FC Emmen (2-0 nederlaag) leverde geel op, en daarmee kwam Balk nog goed weg.

Aan het begin van de tweede helft liet Balk zijn tegenstander vliegen met een onbesuisde tackle. De spelers van Emmen reageerden woedend, maar zagen dat scheidsrechter Ingmar Oostrom 'slechts' geel uitdeelde. Dat is de elfde gele kaart van Balk, die nota bene als rechtsbuiten speelt.

Op sociaal medium X wordt de aanvaller van Cambuur flink bekritiseerd. Kees Kwakman licht bijvoorbeeld het forse kaartenaantal uit, terwijl veel voetbalfans het onbegrijpelijk vinden dat Balk geen rood kreeg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Haags boefje
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Belachelijk optreden van de scheidsrechter. Had donkerrood moeten zijn. Ben eigenlijk van mening dat de KNVB in de lead moet komen om de scheidsrechter en grensrechter een schorsing moeten krijgen. Tevens moeten ze Balk keihard aanpakken op basis van tv beelden. Voor hetzelfde geld wordt Hardeveld invalide geschopt. Die jongen heeft al zoveel pech gehad. Ben benieuwd

KROTJE
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Balk de jonge uitvoering van Hans Kraay jr.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen