Rampzalig nieuws voor Feyenoord: transfer van Luciano Rodríguez op losse schroeven

14 februari 2024, 20:39
Foto: © Imago

Feyenoord dreigt Luciano Rodríguez mis te lopen. Volgens GOAL is het Amerikaanse Charlotte FC in vergevorderde onderhandelingen met Liverpool Montevideo over een transfer van de buitenspeler.

Er wordt gesproken over een transfersom die Rodríguez in de top vijf van duurste MLS-aankopen ooit zou plaatsen. Dat zou betekenen dat het gaat om minstens 12 miljoen dollar (11,2 miljoen euro). GOAL vermeldt dat Feyenoord en daarnaast ook River Plate eveneens belangstelling hebben voor Rodríguez.

Artikel gaat verder onder video

Zondag meldde 1908.nl nog dat een delegatie van Feyenoord in het weekend heeft onderhandeld met Liverpool Montevideo. De twintigjarige Uruguayaan leek in de voorbije winterse transferperiode al op weg naar Feyenoord, maar vanwege tijdgebrek kwam het uiteindelijk niet van een transfer.

Er zou al een principeakkoord zijn tussen Feyenoord en Rodríguez. Het doorgaan van de transfer zou dus alleen nog afhankelijk van een akkoord tussen beide clubs, waarover afgelopen weekend 'dooronderhandeld' is. Nu Charlotte FC zich ook nadrukkelijk heeft gemeld, is het de vraag wie aan het langste eind trekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Amerika of Europa zou voor een beetje goede voetballer makkelijke keuze moeten zijn....

Goku
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

🤡🤡🤡

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen