Tickets voor AC Milan - Atalanta in San Siro? Vanaf 53 euro in onze online ticketshop

7 februari 2024, 12:00   Bijgewerkt: 5 februari 2024, 11:13
Foto: © Imago

Op zondag 25 februari staat de Serie A-wedstrijd tussen AC Milan en Atalanta op het programma. Tijjani Reijnders staat tegenover Marten de Roon in San Siro. Wil jij erbij zijn? In de ticketshop van FCUpdate koop je al voor 53 euro een kaartje voor de kraker.

Tickets voor AC Milan – Atalanta

Er zijn meerdere tickets beschikbaar voor de wedstrijd, variërend in prijs. Het goedkoopste ticket is 53 euro en is goed voor een zitplaats op de bovenste ring van San Siro. De wedstrijd wordt op 25 februari om 20.45 uur afgetrapt.

Andere voetbaltickets

Benieuwd welke wedstrijden je nog meer kunt bezoeken? In onze ticketshop zijn kaartjes te koop voor wedstrijden in de Engelse Premier League, Duitse Bundesliga, Spaanse LaLiga, Italiaanse Serie A, Franse Ligue 1 en de Portugese Liga NOS.

Alleen tickets, geen reis

In de ticketshop worden losse tickets aangeboden voor internationale wedstrijden. Reiskosten en verblijf zijn dus niet inbegrepen.

Wil je een voetbalwedstrijd bezoeken, maar heb je nog vragen over een bepaalde wedstrijd of wil je bijvoorbeeld met een grote groep gaan? Neem dan contact op met ons support team of bekijk onze FAQ pagina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.