Verbijstering bij PSV na dramatische eerste minuut: 'Overdonderd, de wonderen zijn de wereld nog niet uit!'

11 februari 2024, 16:58

PSV is zondagmiddag na exact één minuut spelen op achterstand gekomen in het uitduel tegen FC Volendam. De Eindhovenaren werden verrast door een hoge voorzet bij de tweede paal, waarna Darius Johnson PSV-doelman Walter Benítez wist te verschalken: 1-0.

Het is niet vaak voorgekomen dat PSV zich zo heeft laten verrassen als zondagmiddag tegen degradatiekandidaat FC Volendam. Na een minuut spelen lang de bal al in het netje. Johnson kreeg een vrije schietkans na een hoge voorzet richting de tweede paal en schoot de bal, via het been van PSV-verdediger André Ramalho, binnen.

"PSV overdonderd door een openingsoffensief van de nummer 18. Tiende tegengoal van dit seizoen. Dan kan het weleens een heel vervelende wedstrijd voor PSV worden, zeker als Dest direct een grote kans op de gelijkmaker mist", schreef PSV-watcher Rik Elfrink op X. "De wonderen zijn de wereld nog niet uit", plaatste een supporter van FC Volendam vervolgens.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!