Andy van der Meijde compleet verbijsterd tijdens PSV tegen Feyenoord: 'Wat doet hij man, schiet die bal weg!'

3 maart 2024, 15:09   Bijgewerkt: 3 maart 2024, 15:16
Foto: © VeronicaOffside/EPSN

Andy van der Meijde begrijpt helemaal niets van de actie van PSV-verdediger Olivier Boscagli voorafgaand aan de gelijkmaker van Feyenoord. De Franse centrumverdediger, die dit seizoen een uiterst stabiele indruk maakt, ging grof de fout in bij de gelijkmaker van Yankuba Minteh: 1-1.

Van der Meijde, die live met Royston Drenthe en Youtuber Qucee (Feyenoord-supporter) naar de wedstrijd kijkt, was compleet verbijsterd toen Boscagli de bal verloor aan de pijlsnelle Gambiaan van Feyenoord: "Wat is hij aan het doen man, schiet die bal weg", zei de oud-voetballer op het moment dat de Fransman van de Eindhovenaren de bal verloor vlak voor het eigen strafschopgebied.

Artikel gaat verder onder video

Hetzelfde beeld herhaalde zich later in de eerste helft aan de kant van Feyenoord, toen PSV de paal raakte na een grote fout in de opbouw van Feyenoord: "Wat zijn die verdedigers aan het doen? Schiet die bal gewoon weg", zei Van der Meijde over Dávid Hancko en Thomas Beelen, die vaak koste wat het kost willen blijven opbouwen aan de kant van Feyenoord, maar daar wel risico's meenemen.

Volg hier het liveverslag van het duel tussen PSV en Feyenoord!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen