Chaos bij Johan Cruijff ArenA na Ajax - FC Utrecht: 'Ze kunnen geen kant op'

3 maart 2024, 17:44
Foto: © Voetbal Ultras

Na de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht heeft de politie in Amsterdam ingegrepen tegen de supporters van de bezoekende ploeg. Op beelden van het account Voetbal Ultras is te zien dat politieagenten te paard de fans richting de supportersbussen drijven.

De fans konden alleen die kant op, maar toch achtte de politie het nodig om ze op te jagen. Te zien is dat enkele supporters ten val komen in het gedrang, nadat ze achterna worden gezeten door de paarden. “Moet je kijken, ze kunnen geen kant op”, zegt de ooggetuige die het tumult filmt.

Artikel gaat verder onder video

Er zijn ook beelden van een andere kant, waarop te zien is dat supporters van Utrecht door enkele hekken breken. De video’s zijn te bekijken in onderstaande tweets.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Mike
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Daarom zou de suggestie van een paar weken geleden best kunnen werken. Gewoon geen uit-supporters meer bij de competitie. Scheelt bakken met onzinning combi-dingen, scheelt bakken met frustratie, scheelt bakken politie-inzet en dus bakken met geld.

CG
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Zo denk ik er zelf ook heel erg lang over om dat vooral te doen. Scheelt echt heel erg veel geld. De KNVB durft deze keuze niet definitief te nemen!!!

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

De politiek en knvb moeten gewoon eens hun werk gaan doen. Met een plan van aanpak komen . Straks als er weer iets ergs gebeurd . Schreeuwen ze moord en brand komen ze weer met dingen die geen reet helpen . Om dan een week later weer niks te doen en alles te laten . De rotte appels zijn echt wel bekend ,maar die lopen gewoon nog rond . Alleen de politiek kan de wetten veranderen zodat de politie ook echt wat kan doen . Want het enige dat helpt is er voor te zorgen dat men het wel uit hun hoofd laat iets te doen . Geen uitsupporters meer betekent dat de klootzakken winnen . En de goeie de dupe zijn

Ajeto!
Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

Dit zijn filmpjes van de laatste 30 seconden waar een kwartier narigheid aan vooraf ging. Ze rennen echt niet zomaar met die knollen door een mensenmassa heen

peterdejong1983
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

En dat is eigenlijk altijd het geval, zolang de politie er maar slecht vanaf komt

Martin0345
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Hooligans zijn te dom om te poepen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen