Feyenoord-supporters walgen massaal: 'Dit is volkomen belachelijk, ga een andere baan zoeken!'

17 maart 2024, 14:59   Bijgewerkt: 18 maart 2024, 09:24
Foto: © ESPN

Supporters van Feyenoord hebben zondagmiddag met woede gereageerd op de beslissing van scheidsrechter Dennis Higler om een doelpunt van de Rotterdammers af te keuren. Lutsharel Geertruida kopte de nummer twee van de Eredivisie al vroeg op voorsprong in Friesland, maar na inmenging van de VAR ging er een streep door deze treffer. Het zorgt voor woede in Rotterdam-Zuid.

Geertruida kopte Feyenoord na tien minuten spelen op voorsprong in het Abe Lenstra Stadion, maar zag zijn treffer afgekeurd worden wegens buitenspel. De VAR besloot arbiter Higler naar de kant te roepen, waardoor het uiteindelijk een beslissing is geweest op basis van interpretatie van de scheidsrechter. Op de beelden van ESPN leek te zien dat de bal na een schot van Yankubah Minteh tegen Thom Haye aankwam, waarna de bal bij Geertruida belandde. 

De verdediger van Feyenoord knikte raak, maar stond op het moment dat Minteh de bal schoot buitenspel. De scheidsrechter heeft beoordeeld dat er géén sprake was van een nieuwe situatie, waardoor er een streep ging door de treffer van de ploeg uit Rotterdam-Zuid. Feyenoord-supporters op sociale media begrijpen in ieder geval weinig van de beslissing van Higler, zo wordt al snel duidelijk.

"Volkomen belachelijk, ik heb hier geen woorden voor", schrijft een supporter van Feyenoord op X. Een ander richt zich tot scheidsrechter Higler: "Wat een aanfluiting. Dit is een 1000% doelpunt. Wat een drama, ga een andere baan zoeken", zegt de supporter van de Rotterdammers over de bij de beslissing betrokken arbiters in Heerenveen.

Is de goal van Feyenoord terecht afgekeurd?

Laden...
2291 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wel leuk voor de variatie: 2x de optie 'Ja' en 2x de optie 'Nee' in de poll 😂

Nasalis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maakt de keuze wel een stuk lastiger!

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Wees eerlijk, is toch totaal tegenstrijdig? Tegen Madrid werd een goal goed gekeurd want het was een nieuwe situatie. En nu sprake van zelfde soort situatie en afgekeurd

De stoker
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

In de beker was Higler hun beste vriend en nu is het huilie huilie

gtsb
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Het is ook de bedoeling van higler joh . Fff laten zien dat hij feyenoord ook aandurft te pakken

Yeske77
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Je speelt iedere week moeizamer, en je wint nipt door een hele domme fout van de tegenstander, net als bij PSV. Wees blij dat je wint, want Feyenoord heeft vaak geluk gehad.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen