Graeme Young waarschuwt voor één Oranje-speler: ‘Hij staat tegen één van de besten van zijn generatie’

22 maart 2024, 20:21
Foto: © Imago

Jeremie Frimpong wordt vrijdagavond voorafgaand aan het oefenduel tussen Nederland en Schotland speciaal uitgelicht in de Schotse media. Journalist Graeme Young van de Daily Record vraagt zich af hoe de rechtsback van Oranje, die waarschijnlijk veel voorin te vinden zal zijn, zich zal verhouden tot Andy Robertson.

Frimpong kan vanavond enigszins verrassend rekenen op een basisplaats bij Oranje. De vleugelspeler van Bayer Leverkusen krijgt de voorkeur boven Denzel Dumfries, al speelt hij volgens bondscoach Ronald Koeman als rechtsbuiten en niet als rechtsback.

Artikel gaat verder onder video

Oranje treedt aan in een 4-3-3-systeem, terwijl de Schotse bondscoach Steve Clarke opteert voor een 3-5-2-systeem. Robertson speelt als linkerwingback, waardoor de ster van Liverpool naar verwachting regelmatig in de zone van Frimpong zal komen.

Het is een duel waar men in Schotland met veel belangstelling naar zal kijken, daar Frimpong naar verluidt interesse geniet van Liverpool. “De man die in verband is gebracht wordt met Liverpool tegenover een van de beste linksback van zijn generatie: een must watch”, schrijft Clarke. “Een razende rechtsback tegen het icoon van Anfield is één-tegen-één-duel dat je niet wil misschien”, garandeert de journalist. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen