Mohamed Ihattaren duikt op als eerste cliënt van zaakwaarnemersbureau KRC Genk-speler

27 maart 2024, 13:59   Bijgewerkt: 27 maart 2024, 14:08
Foto: © Imago

Mohamed Ihattaren heeft een nieuwe zaakwaarnemer, zo blijkt uit gegevens op Transfermarkt.nl. De aanvaller annex middenvelder, waarvan het contract bij Slavia Praag naar verluidt wordt ontbonden, laat tegenwoordig zijn belangen behartigen door het makelaarsbedrijf ZAKA77.

Vermoedelijk is dit makelaarsbedrijf van Zakaria El Ouahdi, de 22-jarige rechtervleugelverdediger van KRC Genk. Het jeugdinternational van Marokko speelt bij zijn club met rugnummer 77, terwijl ‘ZAKA’ een afkorting kan zijn van zijn voornaam: Zakaria. Daarnaast linkt El Ouahdi in zijn LinkedIn-biografie naar de makelaarspagina op Transfermarkt.nl.

Artikel gaat verder onder video

Ihattaren is vooralsnog de eerste, en enige speler die zich laat begeleiden door ZAKA77. Uit basis van informatie op Transfermarkt.nl blijkt dat El Ouadhi en Ihattaren de enige cliënten zijn van het makelaarsbedrijf. De 22-jarige voetballer liet zich in het verleden begeleiden door Mino Raiola, Ali Dursun en Mo Nouri.

Het medium iSport.cz wist onlangs te melden dat Slavia Praag bezig is met een contractontbinding van oud-speler van onder meer Ajax en PSV. De middenvelder heeft een contract tot het einde van het seizoen, maar de samenwerking wordt mogelijk voortijdig beëindigd. Ihattaren heeft zelf op Instagram alle verwijzingen naar Slavia weggehaald, waardoor er geruchten gaan dat hij weggestuurd zou zijn.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Walging om Memphis in catacombe: ‘Wat een afgang! Erger dan het broodje kroket van Kramer’

Memphis Depay heeft vlak voor de aftrap van het oefenduel met Schotland (4-0) voor frustratie gezorgd bij voetbalminnend Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap niet dat een club / zaakwaarnemer nog interesse heeft in mo overlast veroorzaakt nergens een wedstrijd voetballen vertijd verspelen aan hem

Laurens1
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Marokkaans afval, geen podium meer geven! Jongen eindigt toch achter de tralies.

GeertW
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Zeker om een drugsnetwerk op te zetten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen