Jan Joost van Gangelen kijkt op horloge en spreekt tafelgast aan: ‘Ik heb goed nieuws voor je, haha’

16 maart 2024, 19:38
Foto: © ESPN

In het televisieprogramma De Eretribune van ESPN wordt zaterdagavond stilgestaan bij de ramadan. Presentator Jan Joost van Gangelen kondigt om stipt 18.46 uur live op televisie goed nieuws aan voor tafelgast Karim El Ahmadi.

“Karim, ik heb goed nieuws voor je”, zegt Van Gangelen, terwijl hij op zijn horloge kijkt. “Je mag eten en drinken, jongen. Haha.” Het is een referentie aan de ramadan, de voor moslims, zoals El Ahmadi, heilige vastenmaand waarin zij zich tussen zonsopgang en zonsondergang onthouden van onder andere drinken en voedsel.

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens wordt er vanuit de studio van ESPN geschakeld naar het duel tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle. Te zien is hoe onder anderen Anouar El Azzouzi en Davy van den Berg van PEC vlak voor de aftrap in Limburg hun vasten verbreken.

“Dit gebeurt nu op de Nederlandse velden. Even wat drinken voor de aftrap. De jongens die meedoen aan de ramadan, mogen nu hun eerste hapjes en drankjes nemen”, becommentarieert presentatrice Aletha Leidelmeijer de beelden.

© ESPN
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Oud wijf.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Van Gangelen zou ook eens moet vasten. Heeeeeel lang.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen