Remco Balk pakt twaalfde(!) gele kaart van het seizoen: 'Hij leert ook nergens van...'

29 maart 2024, 21:28
Foto: © Imago

Remco Balk heeft voor de twaalfde keer dit seizoen de gele prent toegewezen gekregen. De volgende wedstrijd, op het eigen veld tegen ADO Den Haag, zal de 23-jarige aanvaller niet meedoen. Balk zit namelijk al in de dubbele cijfers waardoor hij bij elke gele kaart de volgende wedstrijd aan de kant moet zitten.

In de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven kreeg Balk zijn twaalfde gele kaart van het seizoen. Laurens Gerrets, de scheidsrechter van dienst, floot voor een overtreding. Eindhoven kreeg de vrije trap toegewezen. Balk had aanmerkingen op de leiding en gaf de bal niet aan de speler van de tegenpartij. Dit kwam hem op geel te staan.

Artikel gaat verder onder video

Eind februari pakte Balk zijn elfde gele kaart van het seizoen, maar daar kwam hij nog goed mee weg. Een enorme charge op Jeff Hardeveld van FC Emmen had ook een andere kleur kaart kunnen opleveren voor de ‘notoire kaartenpakker’. De twaalfde van Balk is ietwat controversieel volgens veel voetballiefhebbers. “Dat Remco Balk veel kaarten pakt weten we nu wel. Dat het een domme actie is prima, maar als je hier geel voor geeft laat je je wel erg kennen als scheidsrechter”, schrijft iemand op X, voorheen Twitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen