Toeschouwer lekt informatie uit privégesprek van trainer: ‘Wesley Hoedt is verschrikkelijk!’

7 maart 2024, 10:27
Foto: © Imago

Een toeschouwer tijdens de wedstrijd tussen Watford en Swansea City is in opspraak geraakt in Engeland. De desbetreffende persoon nam op de tribune plaats achter Dean Austin, een scout van Coventry City en maakte stiekem foto’s van WhatsApp-gesprekken tussen hem, en trainer Mark Robins. Wesley Hoedt moet het ontgelden in de privégespreken.

Waar de Nederlandse centrumverdediger - en tevens aanvoerder – van Watford woensdagavond belangrijk was met een doelpunt tegen Swansea (1-1), heeft Robins geen hoge pet op van Hoedt. “Hoedt ziet er verschrikkelijk uit”, constateert Robins tijdens het Championship-duel. “Niemand van Watford wil echt rennen”, ziet scout Austin.

Artikel gaat verder onder video

Diezelfde scout kent de trainer van Watford, Ismael Valerien, en weet dat deze oefenmeester zomaar eens kan gaan vertrekken bij de nummer dertien van het tweede niveau van Engeland. “De manager heeft niet lang meer. Hopelijk is hij niet gevolgen voor zaterdag. Zoveel ruimte om te bespelen”, zegt Austin in een pijnlijk WhatsApp-berichtje.

De privégesprekken gaan momenteel rond op sociale media, tot grote onvrede van Austin. The Athletic meldt dat de Coventry-scout is geschokt. Austin overweegt juridische stappen te nemen na het uitlekken van zijn gesprekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen