'Ajax toont interesse in boomlange Spaanse spits, ook Real Madrid vecht om handtekening'

18 april 2024, 08:13   Bijgewerkt: 18 april 2024, 08:33
Foto: © Imago

Ajax volgt de verrichtingen van Carlos Espí, zo weet Xavi Jorquera woensdag te melden op X. Volgens de Spaanse journalist hebben de Amsterdammers interesse in de achttienjarige spits die uitkomt in de jeugdopleiding van Levante UD, waar hij aan de lopende band scoort.

Waar Ajax alleen nog ‘geïnteresseerd lijkt te zijn’, schijnt Real Madrid zich al gemeld te hebben bij de Spanjaard. De Koninklijke plaatste echter nog geen officieel bod op de aanvalsleider, zo schrijft Jorquera.

Artikel gaat verder onder video

Ajax is niet de enige club die Espí volgt, want ook Sporting zou geïnteresseerd zijn in het talent. Espí, die 1,94 meter lang is, kwam pas één keer in actie in een officiële wedstrijd van Levante, dat uitkomt op het tweede niveau van Spanje. De achttienjarige mocht acht minuten invallen tegen Ferrol. Wél zat Espí al verschillende keren op de bank bij de nummer elf van de LaLiga2.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Afellay schrikt van nieuws over Ajax: 'Dat is toch ondenkbaar?!'

Ibrahim Afellay is geschrokken van het nieuws dat een sleutelfiguur niet is benaderd voor het KPMG-onderzoek naar Ajax en Sven Mislintat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Nou ajax droom.lekker verder Xavi Jorquera gaat echt niet naar Amsterdam komen Nogmaals die van san paulo Juan dos Santos

CG
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ze mogen dromen, maar als de kans benut kan worden dan meteen reageren. Bij Ajax heeft hij veel eerder kans voor een basisplaats aangezien we zo'n speler juist nodig hebben. Daarna twee lange spelers voor de defensie wat nu zwak blijft !!!

KROTJE
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Ajax gaat altijd belangstelling hebben voor spelers waar ook veel andere clubs in geïnteresseerd zijn, vreemd. Als je de geruchten mag geloven dan heeft Ajax interesse in de halve voetbalwereld, maar concreet gebeurt er weinig.

CG
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

De zwakste schakel bij Ajax is dat ze niet erg snel ter zaken komen waardoor andere Europese clubs dat wél doet. Ajax twijfelt teveel wat bewijst dat ze erg onzeker zijn met snelle zaken doen !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen