Driessen sprak met eerlijke Te Kloese: 'Feyenoord ziet Anis Hadj Moussa niet als een directe versterking'

5 april 2024, 18:30
Foto: © Imago/Ziggo Sport

Anis Hadj Moussa wordt binnen de Feyenoord-directie niet gezien als een directe versterking, zo weet Valentijn Driessen te melden bij Kick-off van De Telegraaf. De Chef Voetbal sprak met Dennis te Kloese, die duidelijkheid heeft gegeven over de eerste transfer van seizoen 2024/25 van de Rotterdammers.

Driessen trof Te Kloese bij de presentatie van de MediaMarkt, de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord. Tegelijkertijd zette Hadj Moussa zijn handtekening onder een contract bij de huidige landskampioen en werd hij gepresenteerd door de Rotterdammers. “Te Kloese zei ook dat je Hadj Moussa niet direct moet zien als iemand die ons direct versterkt”, begint Driessen.

Artikel gaat verder onder video

“Het is gewoon een leuk project voor Feyenoord om met deze jongen aan de gang te gaan. Dat hij kwaliteiten heeft, heeft iedereen gezien, alleen Arne Slot legt de lat wel heel hoog”, gaat de journalist van De Telegraaf verder. Mike Verweij vult aan: “Hij is toch gewoon de vervanger van Alireza Jahanbakhsh?”

Hadj Moussa heeft zich in nog geen half Eredivisieseizoen in de kijker gespeeld. De vleugelspeler van Vitesse, dat hem huurt van Patro Eisden, geeft verdedigers met enige regelmaat het nakijken met fraaie passeeracties. “Maar op het moment dat hij de bal verliest, staat hij stil. Dat hoef je bij Slot niet te doen…”, weet Driessen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord grijpt mis: ‘Hij is onbetaalbaar geworden, volgend jaar speelt hij bij een topclub’

Süleyman Öztürk voorspelt: 'Vanaf volgend seizoen gaan we hem bij een topclub zien. Hij gaat een transfer maken, dat kan niet anders.'

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Ik denk ook niet dat er iemand dacht dat hij als directe versterking kwam

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Precies . Het is een goedkoop gokje . Als hij zich bij ons zo gedraagt is het zo klaar met hem

Vito
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ik twijfel of hij beter is en meer rendement heeft dan Jahanbakhsh, Jahanbakhsh scoort weinig maar vorig jaar wel de belangrijken. Kan altijd een penalty nemen, dit jaar helaas 1 belangrijke gemist. Zal ook wel met het salaris te maken hebben. Het is een grootverdiener.

Dropkick
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Afblazen die hap , krijgen ze heel veel spijt van als Feijenoord hem haalt.

Klantenservice
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Hij heeft al getekend

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen