Feyenoord grijpt mis: ‘Hij is onbetaalbaar geworden, volgend jaar speelt hij bij een topclub’

25 maart 2024, 17:00
Foto: © Imago

Süleyman Öztürk heeft hoge verwachtingen van Crysencio Summerville. De redacteur van Voetbal International volgt de ontwikkeling van de Nederlander, die dit seizoen furore maakt bij Leeds United, nauwlettend en verwacht een toptransfer in de zomer.

Summerville kent een uitstekend seizoen in dienst van Championship-koploper Leeds United. De rappe vleugelspeler maakte in 35 wedstrijden al vijftien doelpunten, terwijl hij daarnaast goed was voor zes assists. “Hij is een van de beste aanvallers uit de Championship, vanaf volgend seizoen gaan we hem bij een topclub zien. Hij gaat een transfer maken, dat kan niet anders”, voorspelt Öztürk in een video-item van VI.

Artikel gaat verder onder video

“Ik zou hem graag op een hoger niveau willen zien”, gaat de columnist verder. “Hij heeft zich het afgelopen halfjaar geweldig ontwikkeld. Hij is snel en goed aan de buitenkant, maar ook als nummer tien. Ik denk dat hij al richting de veertig miljoen euro moet gaan kosten”, zegt Özturk vervolgens.

Afgelopen zomer toonde Feyenoord interesse in het voormalig jeugdproduct van de club. Arne Slot zou zeer gecharmeerd zijn van de vleugelspeler van Leeds. Een terugkeer naar De Kuip lijkt echter volstrekt onrealistisch. “Hij is voor een club als Feyenoord wel echt onbetaalbaar geworden, een van de beste spelers uit de Championship.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Foto van jonge, bebloede supporter bij Heerenveen - Feyenoord: 'Ik neem mijn kinderen niet meer mee'

Op sociale media gaat een foto rond van een jonge supporter van sc Heerenveen, die hevig bloedde rond de wedstrijd tegen Feyenoord.

Wie wint de Europa League vanavond? Zet €10 in en ontvang 5 freebets van €10 cadeau!

Wie wint de Europa League vanavond? Zet €10 in en ontvang 5 freebets van €10 cadeau!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Feyenoord grijpt mis: ‘Hij is onbetaalbaar geworden, volgend jaar speelt hij bij een topclub’ Dat waren ze toch een top club in Rotterdam of is het nu al weer over daar

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

In amsterdam is het over vriend. Wen er maar aan. De eerste 10 jaar daar geen Champignons League voetbal daar. En de Eurootjes komen lekker binnen in Rotterdam.

Dennis Kroon
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Als je verstand hebt, dan houd je je bezig met die (Pipo) parade in je eigen achtertuin.

Roffainho
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Die jongen kan naar de Premier League, dan kan je wel een topclub in NL zijn maar daar leg je het bijna altijd tegen af. Dat is toch wel algemeen bekend, niet!

LudiekInside
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Had ik Jacobus ook niet zien schrijven dat Ajax volgend jaar in de KKD zou spelen? Dus hoe over is het in Amsterdam of is dit ook alleen maar de wens van de gedachte?

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Daar gaat hij weer: Champignons League. Eurootjes in Rotterdam moeten voor het grootste deel weer naar schuldeisers. Geeft niet, ben je daar straks ook weer van af. Ik schat zo in dat Ajax binnen twee seizoenen weer volop meedoet.

Laurens1
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Ja voor de fans is dit geen opbouwende titel, nu is er momenteel geen “top” club meer in Nederland wat eigenlijk al een triest gegeven is, toch!

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Eén voordeel Feyenoord gaat nog wel een vergoeding krijgen omdat hij uit de jeugdopleiding van Feyenoord komt. Dus de prijs kan niet hoog genoeg zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen