ESPN-analist onderbreekt live-uitzending om Hans Kraay junior voor enorme domper te behoeden

12 april 2024, 19:56
Foto: © ESPN

Hans Kraay junior staat ineens op tijdens Voetbal op Vrijdag bij ESPN, omdat analist Kees Kwakman de studio binnen komt lopen. Al snel blijkt waarom de analist uit Volendam de uitzending onderbreekt: Kraay had zijn auto op de parkeerplaats neergezet met de sleutels nog in het contact.

Tussen het voorbeschouwen op de wedstijd in de Eredivisie (Excelsior - FC Volendam) en die in de Keuken Kampioen Divisie door wordt presentator Pascal Kamperman ineens onderbroken door Kraay: "Ik zie Kees Kwakman live aankomen!" Daarop komt de oud-verdediger inderdaad prompt het beeld ingelopen.

Artikel gaat verder onder video

"Wat was er aan de hand, Kees?", vraagt Kraay daarop. Kwakman buigt zich even richting de microfoon die op het jasje van Kraay zit en zegt: "In de auto heeft hij ze laten zitten", terwijl hij de sleutels in zijn hand houdt. "In het stopcontact", verhaspelt hij vervolgens de term 'contactslot'. "Hij was gewoon af te halen. Auto nog aan, lampen aan..."

Kraay kan er wel om lachen: "Is dat heel gek? Doen ze dat in Volendam niet, dan?", waarop Kwakman lachend het beeld weer uitloopt. "Kees, mijn redder, dankjewel!", roept Kraay hem na, om daarna grijnzend af te sluiten met "Dankjewel Kees, zakkenvuller!"

© ESPN

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Andere analisten van ESPN zijn doodsbang voor Kenneth Perez'

Nico Dijkshoorn merkt bij analisten van ESPN een bepaalde angst voor Kenneth Perez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Hansie toch. Hij is toch soms ook net een verstrooide professor, niet?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen