'Andere analisten van ESPN zijn doodsbang voor Kenneth Perez'

1 april 2024, 20:37   Bijgewerkt: 2 april 2024, 14:37
Foto: © ESPN

Nico Dijkshoorn merkt bij analisten van ESPN een bepaalde angst voor Kenneth Perez. Volgens de columnist van Voetbal International ‘draait alles bij ESPN inmiddels om Perez’, die zijn momenten zou kiezen om collega-analisten een spreekwoordelijke steek uit te delen.

Dijkshoorn schrijft dat hij nieuwe analisten ‘af en toe doodsbang’ ziet plaatsnemen bij De Eretribune, het zaterdagavondprogramma van de sportzender. “Dan is het voor de liefhebbers mooi om te zien hoe Kenneth Perez ze als een loerende zeearend observeert. Wachten, wachten en hap, in hun nek”, schrijft de auteur. “Daarom vond ik Jasper Cillessen dit weekend een held. Hij haalde zijn gram.”

Artikel gaat verder onder video

Cillessen betichtte Milan van Dongen ervan dat hij de keeper had uitgelachen. “Ik boog het hoofd. Ook ik heb Cillessen hier, veilig met lettertjes, geridiculiseerd.” Dijkshoorn zag dat Perez het omgekeerde deed. “Hij koos de aanval. Hij wilde Cillessen er live van overtuigen dat journalistiek nu eenmaal zo werkte. Kinderachtig vond hij het van Jasper. Alsof hij voor het eerst een strafschop stopte.”

“Perez zei het niet, maar hij dacht het wel: wat een huilbaby en wat onprofessioneel”, vervolgt Dijkshoorn, die nog weet dat Perez in het programma Holland Sport ooit de ambitie uitspraak om een eigen tv-show te hebben. “Dat is hem gelukt. Alles bij ESPN draait inmiddels om Perez. De rest kijkt doodsbang toe.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Walging om gedrag van Jasper Cillessen: ‘Ik stond met Hélène Hendriks bij Ajax - NEC…’

Marciano Vink is niet te spreken over het interview van Jasper Cillessen met Milan van Dongen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ron@home
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Van Dongen betichtte Milan van Dongen " ik neem aan dat Cillessen betichtte...

Lb
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik zou niet weten waarom je bang ben voor perez voegd niets toe hoop mensen vinden hem on sympathiek en weet alles beter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen