'Engelse club biedt Zirkzee monstersalaris, Italiaanse grootmacht komt met listige tegenzet'

6 april 2024, 10:50
Foto: © Imago

Italiaanse media melden dat Joshua Zirkzee een duizelingwekkend salarisaanbod van Arsenal heeft gekregen. Juventus zou de Nederlandse aanvaller van Bologna echter via een listige constructie, met behulp van Bayern München, in de Serie A willen houden.

De 22-jarige Zirkzee maakt dit seizoen grote indruk in de Italiaanse competitie, waarin hij namens Bologna tien keer scoorde in 28 wedstrijden. Het levert de oud-speler van onder meer Bayern München en Anderlecht volop interesse vanuit de Europese top op. Tutto Mercato schrijft op basis van informatie van Sky Italia dat Arsenal de voormalig jeugdspeler van Feyenoord een netto jaarsalaris van zes miljoen euro in het vooruitzicht zou hebben gesteld.

Artikel gaat verder onder video

Juventus zou echter een stokje voor een overstap van Zirkzee naar de Premier League willen steken, en daartoe in gesprek zijn met Bayern München. De Duitse recordkampioen verkocht de aanvaller in de zomer van 2022 voor 8,5 miljoen euro aan Bologna, maar bedong daarbij het recht hem voor 40 miljoen euro terug te halen.

Het plan van Juve zou inhouden dat Bayern daar gebruik van maakt, waardoor De Oude Dame niet met competitiegenoot Bologna maar met Der Rekordmeister kan onderhandelen over de aankoop van Zirkzee. Een en ander zou begin maart besproken zijn toen Juventus' sportief directeur Cristiano Giuntoli aanwezig was rond de Champions League-wedstrijd tussen Bayern en SS Lazio (3-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen