Kwakman stoort zich gigantisch: 'Dat is een heel vervelend mannetje. Het enige wat hij doet is mekkeren!'

13 april 2024, 13:34
Foto: © ESPN/Dit was het Weekend

Kees Kwakman is allesbehalve te spreken over het gedrag van Safouane Karim. De jonge aanvaller van FC Volendam veroorzaakte vrijdagavond na afloop van de wedstrijd tegen Excelsior (4-0 nederlaag) een groot opstootje tussen beide ploegen. Volgens Kwakman is dit niet de eerste keer dat Karim dit soort fratsen uithaalt, zo vertelt hij bij Voetbalpraat.

Karim kreeg het na de wedstrijd aan de stok met Kenzo Goudmijn, waarna de gemoederen hoog opliepen. “Dat is een heel vervelend mannetje”, begint Kwakman bij het praatprogramma van ESPN. “Die pikken wij (Volendam, red.) dan op, zo zijn we”, gaat de analist verder, doelend op het feit dat Volendam Karim oppikte nadat hij was weggestuurd bij sc Heerenveen.

Artikel gaat verder onder video

“Hij komt erin en het enige wat hij doet is mekkeren, schoppen en gele kaarten pakken. Tegen RKC kreeg hij ook een vrije trap mee, maar zelf geel. Dat is knap. Goudmijn had een heel goed interview na afloop, waarin hij met een lach op zijn gezicht zei wat Karim allemaal zei”, vervolgt de oud-voetballer van FC Volendam.

Ook Karim El Ahmadi constateerde dat Karim geen lieverdje is. “In die drie, vier wedstrijden waarin hij erin kwam heb ik hem gewoon met iedereen ruzie zien maken”, zegt de voormalig middenvelder van Feyenoord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Supporters van FC Volendam komen met walgelijke spreekkoren richting Feyenoord

Supporters van FC Volendam kwamen tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord met kwalijke spreekkoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een Groot opstoot(je) ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen