Vitesse-fans trakteren NEC op ‘gênante’ spandoeken na finalenederlaag: ‘Dit is héél treurig’

22 april 2024, 23:51   Bijgewerkt: 23 april 2024, 09:40
Foto: © Imago

Een aantal fans van Vitesse haalt voldoening uit de nederlaag van NEC in de finale van de TOTO KNVB beker. De Nijmegenaren legden het zondagavond af tegen Feyenoord (1-0), waardoor ze naast de eerste prijs uit de clubgeschiedenis grepen. Supporters van de aartsrivaal komen met een actie die bij menigeen in het verkeerde keelgat schiet.

Hoewel Vitesse – dat moet vrezen voor het voortbestaan van de club - vorige week achttien punten in mindering kreeg, waardoor het op een puntentotaal van -1 komt en daardoor officieel gedegradeerd is uit de Eredivisie, halen fans van de Arnhemmers genot uit de nederlaag van NEC. Daags na de bekerfinale verschijnen er foto’s van spandoeken rondom De Goffert.

Artikel gaat verder onder video

Op beelden zijn drie verschillende teksten te lezen. “Nooit meer naar Arnhem… Alleen om de beker te bekijken!”, valt er te lezen op het bovenste doek. “NEC = Nooit Een Cup”, luidt de tekst onder de middelste foto. “Dromen zijn bedrog. Na 5x nog steeds geen beker!”, is de tekst op het andere spandoek.

Op X wordt met verbazing en ontsteltenis gereageerd op de foto’s. Men is van mening dat Vitesse niet in de positie is om andere clubs belachelijk te maken.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Bram Nuytinck ontbrak tijdens NEC-feestje: 'De arts zei: Bram, ga naar huis'

Bram Nuytinck was de grote ontbrekende naam tijdens het heldenonthaal bij De Goffert in Nijmegen na de overwinning van NEC op Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Henkapestaart
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Wat kansloos dit ik ben 10 jaar lang voor vitesse geweest maar nu al een jaar of 6 niet meer door al dat wan beleid bij die club. Ik gunde NEC dan ook de beker en ik denk dat door dit soort kansloze spandoeken dat ik voortaan ook naar nec ga toejuichen naar mijn mening een mooiere club.

gtsb
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Clubhopper . Eens voor een club altijd voor een club. Met of zonder wanbeleid . Een club is niet een beleidt

SDJ_
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Heel triest dit. Prima te begrijpen dat je door de degradatie van Vitesse die club uit Nijmegen niks gunt, maar als supporter ben je nu even niet in de positie om stoer te gaan doen, al helemaal niet richting een finalist. Dit is weer zo'n select groepje die niet begrijpt dat ze nu nederig moeten zijn en zich moeten focussen op volgend seizoen. Ik doe dat als echte Vitesse-supporter namelijk wel.

gtsb
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Beter dit dan vechten en rellen . Dit is toch gewoon beetje jennen niks mis mee

Derk62
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ja joh, niet te diep over nadenken, ik vind het wel leuk, ze krijgen het vanzelf weer terug

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Precies hoort erbij zolang het leuk blijft

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen