Voetballer (JO13-2) raakt onwel op voetbalveld en komt in ziekenhuis te overlijden

21 april 2024, 11:34
Foto: © Imago

Een voetballer van de Gelderse amateurclub SC Rheden is komen te overlijden, nadat hij zaterdag tijdens een wedstrijd onwel is geworden. Dat trieste nieuws maakt SC Rheden bekend op de eigen website en weet de NOS zondagochtend te melden. Alle wedstrijden voor dit weekend zijn afgelast.

SC Rheden maakt op de website geen melding van het onwel worden van de speler tijdens de wedstrijd, maar volgens de berichtgeving van de NOS was dit zaterdag wel het geval. De voetballer, die zat in het JO13-2-team van de club, werd gedurende de wedstrijd onwel en is later in het ziekenhuis komen te overlijden. 

Op de website reageert de club uit het Gelderse plaatsje, nabij Arnhem, met verslagenheid: "Onze gedachten gaan uit naar familie, vrienden, teamgenoten en overige betrokkenen die hem een warm hart toedragen. Door deze trieste aangelegenheid hebben wij als bestuur besloten dat wij een rouwperiode van een week afkondigen. Op zondag 28 april neemt het eerste elftal voor de wedstrijd een minuut stilte in acht en zullen er ook rouwbanden gedragen worden", maakt de club alvast bekend.

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.