Aanbieding van PSV blijkt niet goed genoeg: vertrek uit Eindhoven is een feit

26 mei 2024, 15:54
Foto: © Imago

Koen Jansen neemt afscheid van PSV. De twintigjarige linksback heeft een aanbieding afgeslagen om zijn aflopende contract te verlengen, waardoor hij transfervrij de overstap maakt naar Roda JC Kerkrade.

Roda JC bevestigt de komst van Jansen zondagmiddag via de officiële kanalen. De vleugelverdediger tekent een contract tot medio 2026. “Met Koen halen we een talentvolle speler in huis. Hij past met zijn karakter en speelstijl binnen het door ons geschetste profiel en de visie die wij voor komend seizoen voor ogen hebben”, zegt manager voetbalzaken Rob Servais.

Artikel gaat verder onder video

In februari liet Jansen aan het Eindhovens Dagblad weten dat hij een contractaanbieding had gekregen van PSV. “Mijn zaakwaarnemer en ik kijken wat nu het beste kan zijn, ook samen met PSV. Ja, ik heb een aanbieding gekregen om het contract te verlengen”, zei Jansen toen.

Jansen speelde in zijn nog prille carrière 28 wedstrijden voor Jong PSV. Hierin wist hij één keer te scoren en gaf hij acht assists. Afgelopen seizoen liep de teller op tot 22 wedstrijden. Jansen kwam ook uit voor verschillende vertegenwoordigende elftallen van Nederland: hij speelde bij elkaar zeven keer voor Oranje Onder 19 en Onder 18.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart voorspelt: PSV wordt ook kampioen in 2024/25

Ibrahim Afellay en Rafael van der Vaart verwachten dat PSV ook volgend seizoen succesvol zal zijn in de Eredivisie.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen