Fans van ADO worden ongenadig hard gestraft: ‘Dit hebben we nog nooit gezien’

25 mei 2024, 21:29   Bijgewerkt: 25 mei 2024, 21:35
Foto: © ESPN

Excelsior en ADO Den Haag hervattingen hun onderbroken returnwedstrijd in de play-offs om promotie en degradatie zaterdagavond om 21.45 uur is. De fans van ADO zullen dat niet meer meemaken in het stadion. 

Op slag van rust lieten de nog aanwezige fans van ADO in het uitvak zich van hun slechtste kant zien. Er werd, vrijwel meteen na de 4-0 van Couhaib Driouech, vanuit het uitvak vuurwerk op het veld gegooid, waardoor de wedstrijd tijdelijk werd stilgelegd Manschot. 

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens werd duidelijk dat er meteen gerust zou worden. Beide teams keren om 21.35 uur terug op het veld, waarbij vanaf 21.45 uur eerst het restant van de eerste helft gespeeld zal worden en daarna de tweede helft. 

Manschot bevestigt voor de camera van ESPN dat de fans van ADO de tweede helft niet meer zullen meemaken in het stadion. “Er is overleg geweest met de veiligheidscoördinatoren – de burgemeester en de driehoek – en de KNVB. De meeste fans van ADO wilden weg. Uiteindelijk is besloten om het hele vak leeg te halen”, licht de arbiter toe. 

Presentator Sjors Blaauw reageert verbaasd op het besluit om het hele uitvak leeg te halen. “Om zo’n heel vak leeg te halen, dat is iets nieuws hè?”, vraagt hij Manschot. “Dat hebben we nog nooit gezien”, aldus Blaauw. 
➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kees van Wonderen onthult: 'Ik werd gebeld door Arne Slot, hij wilde hem meenemen naar Feyenoord'

Kees van Wonderen bevestigt dat Arne Slot interesse had om een van zijn voormalige pupillen naar Feyenoord te halen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen