Kees van Wonderen onthult: 'Ik werd gebeld door Arne Slot, hij wilde hem meenemen naar Feyenoord'

13 mei 2024, 21:05
Foto: © Imago/Ziggo

Kees van Wonderen heeft maandagavond in het programma Rondo bevestigd dat Arne Slot interesse had om Sam Beukema naar Feyenoord te halen. Op het moment dat Beukema en Van Wonderen actief waren bij Go Ahead Eagles, belde Slot zijn collega-trainer op.

Van Wonderen, te gast in het programma Rondo op Ziggo Sport, had gedurende zijn periode bij Go Ahead Eagles contact met de coach van Feyenoord:  "Ik werd toen (tijd dat Van Wonderen hoofdtrainer was bij Go Ahead Eagles, red.) gebeld door Arne Slot, die wilde hem eventueel meenemen naar Feyenoord", onthult Van Wonderen, die ook afwist van de interesse van AZ, de club waar hij uiteindelijk heeft getekend.

Artikel gaat verder onder video

De voormalig trainer van Beukema is onder de indruk van de ontwikkeling die de centrumverdediger doormaakt: "Het is een geweldige jongen, die zich continu verbetert en een optimale teamspeler is. Hij heeft het bij AZ natuurlijk goed gedaan en nu in Italië ook weer. Hij blijft zich maar ontwikkelen", besluit Van Wonderen tot slot.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart wijst opvallende trainer aan voor Feyenoord

Rafael van der Vaart doet een opvallende trainersuggestie voor Feyenoord. "Misschien zeg ik iets geks en word ik uitgelachen." 

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen