‘PSV toont verregaande interesse in Eredivisie-smaakmaker en legt openingsbod neer’

24 mei 2024, 07:53
Foto: © Imago

PSV zou een eerste bod hebben neergelegd bij de City Group voor Koki Saito. De Japanner speelde de afgelopen twee seizoenen op huurbasis bij Sparta en moet nu de voorhoede van de Eindhovenaren komen versterken.

Volgens Dennis Kranenburg van RTV Rijnmond heeft PSV verregaande interesse in Saito. Inmiddels zou er al een eerste bod zijn neergelegd bij de City Group, waar de Japanner een contract heeft. Volgens de journalist zal de clubleiding van de Eindhovenaren wel diep in de buidel moeten tasten voor de aanvaller.

Artikel gaat verder onder video

Saito kwam de afgelopen twee seizoenen op huurbasis uit voor Sparta, waar hij een goede indruk achterliet. In zijn eerste seizoen in Rotterdam was hij in 32 wedstrijden goed voor zeven doelpunten en leverde hij vijf assists. Afgelopen jaargang kwam hij dankzij een blessure maar tot 22 duels, waarin hij drie keer trefzeker was en vijf assists afleverde.

Bij de City Group heeft Saito nog een contract tot medio 2025. Daardoor zullen ze mogelijk tot verkoop over moeten gaan om nog iets aan de buitenspeler te verdienen. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt de Japanner een marktwaarde van drie miljoen euro, maar volgens Kranenburg denkt de City Group aan een “flink miljoenenbedrag”. Daardoor zou dit zomaar een stuk hoger uit kunnen vallen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart voorspelt: PSV wordt ook kampioen in 2024/25

Ibrahim Afellay en Rafael van der Vaart verwachten dat PSV ook volgend seizoen succesvol zal zijn in de Eredivisie.

Belangrijke dag voor Oranje: Nederland kan vandaag achtste finales halen zonder zelf te spelen

Belangrijke dag voor Oranje: Nederland kan vandaag achtste finales halen zonder zelf te spelen

 • MeeMetOranje.nl
It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

Die Stewart is samen met Brandts naar mijn smaak de beste TD annex scout van alle clubs. Hij heeft oog voor kwaliteit en talent en haalt de krenten uit de pap. Die Saito is mij al eerder zeer positief opgevallen en zal als hij naar PSV gaat voor de club een grote aanwinst zijn. Saito is niet voor niks van de CityGroup. De andere TD's zijn nog steeds niet wakker. In het algemeen hebben de beleidsbepalers in ons land weinig tot geen oog voor beschikbare kwaliteit, kijk maar naar Isak en Odegaard.

Copa
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Als Bosz niet had getekend waren ze dan nog steeds de beste? Denk het niet. Twee huurlingen. Wel twee goede schoten overigens Verkoop Vertessen en Simons weer weg. Wat Saito betreft ben ik het met je eens en heb dit hieronder ook geschreven, maar zou dit misschien een truc zijn, om Driouch goedkoper te kunnen krijgen vraag ik me af

Grozzer21
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ze zijn de beste daarom heeft Bosz ook bij PSV getekend en niet bij die pannenkoeken van bestuurders in Amsterdam. En als Bosz echt naar Ajax had gewild was die dit jaar trainer van Ajax geweest 1000000% maarja kwaliteit herkent kwaliteit

Copa
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Uitstekende zet van Psv. Deze jongen wordt zeker niet minder waard en is een smaakmaker voor het voetbal. Onbevangen snel, mannetje passeren. Ik snap niet dat er niet meer clubs achter hem aan zitten. Hopelijk pakt Sparta een mooie prijs voor hem EN een doorverkooppercentage van 25% of zoiets

Sparta010
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Koki is gehuurd volgens mij.

Sparta010
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Wat hebben we genoten van Koki zeg.. mooi ventje. Wens hem het allerbeste toe maar hoop op nog een jaartje Kasteel.

KROTJE
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Toch nog gefeliciteerd met jullie goede kijk op bruikbare spelers als Lauritsen en Saito Sparta 010, mogen jullie trots op zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen