Wanneer keert Vandaag Inside terug op SBS6? Vanaf deze datum is het programma te zien

4 juni 2024, 10:00   Bijgewerkt: 8 juni 2024, 01:08
Foto: © Imago

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp genieten momenteel van een welverdiende vakantie, maar in juni zal het trio van Vandaag Inside weer terugkeren op televisie. Momenteel neemt De Oranjezomer de plaats van Vandaag Inside in, maar daar komt over niet al te lange tijd al weer een einde aan.

Wanneer keert Vandaag Inside terug op televisie?

Momenteel neemt Hélène Hendriks met het programma De Oranjezomer de honneurs waar op SBS, maar vanaf vrijdag 14 juni komt hier wegens het EK in Duitsland verandering in. Dan zal De Oranjezomer (tijdelijk) van de buis verdwijnen en plaats maken voor Vandaag Inside Oranje, dat tot 14 juli op elke dag om 22.55 uur op SBS6 zal worden uitgezonden. Na deze maand verdwijnt het trio van Vandaag Inside weer van televisie.

Reguliere seizoen Vandaag Inside

Artikel gaat verder onder video

De reguliere uitzendingen van Vandaag Inside beginnen op maandag 19 augustus weer. Deze uitzending zullen, in tegenstelling tot Vandaag Inside Oranje, op het gebruikelijke tijdstip van 21.35 uur plaatsvinden op SBS6.

Extra programma Wilfred Genee

Genee zal gedurende de periode dat Vandaag Inside Oranje wordt uitgezonden ook het programma Vandaag Inside Oranje Quiz gaan presenteren, dat dagelijks vanaf vrijdag tot en met zondag zal worden uitgezonden. In dit programma gaat de presentator op zoek naar de allergrootste Vandaag Inside-kenner van Nederland.

De Oranjezomer keert opnieuw terug

De Oranjezomer keert vervolgens vanaf maandag 15 juli tot en met vrijdag 16 augustus weer terug op televisie, waarmee Hélène Hendriks van Talpa volop mogelijkheden krijgt om haar goed bekeken talkshow deze zomer op de kaart zal zetten. 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hans Zimmermann
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Toch wel fijn om even rust te hebben van dat ongeregelde goed onder aanvoering van die ouwe man

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Daar ben ik het mee eens. Maar ik denk dat de mensen op de redactie van FC Update aandelen in het programma hebben want ze promoten het programma heel erg met hun artikelen.

Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Denk eerder dat de Telegraaf erachter zit, het is allemaal vestzak broekzak nieuws hier, en elkaar alleen maar ophemelen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen