Bizarre actie van Denzel Dumfries leidt tot grappen én serieuze kritiek van Oranje-fans

10 juni 2024, 22:00
Foto: © NOS

Een opmerkelijk moment in de tweede helft van de oefenwedstrijd tussen Nederland en IJsland. Denzel Dumfries trok doelbewust Jón Dagur Torsteinsson naar de grond, nadat Torsteinsson een overtreding op hem had begaan.

Dumfries liep met de bal aan de voet over de middenlijn, waarna hij werd neergehaald door Torsteinsson. De rechtsback van Oranje trok de nietsvermoedende IJslander vervolgens aan zijn been naar de grond. Daarna ontstond een opstootje tussen de twee.

Artikel gaat verder onder video

“Het is wel opmerkelijk wat Dumfries deed. Alsof hij een caravan was, ging hij aan de trekhaak hangen van deze Torsteinsson”, vat commentator Jeroen Elshoff van de NOS samen. Scheidsrechter Evangelos Manouchos suste de ruzie en Oranje kreeg de vrije trap mee.

De actie van Dumfries leidt tot de nodige grappen op sociale media. Toch is niet iedereen blij met de actie. "Als het straks voor het echie is, mag Dumfries blij zijn als ie met een gele kaart van een dergelijke domme overtreding afkomt", schrijft een gebruiker van X bijvoorbeeld.

Volg de oefenwedstrijd tussen Nederland en IJsland in ons liveverslag!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ronald Koeman looft Hélène Hendriks en Noa Vahle na zaterdag

Ronald Koeman is zeer te spreken over de manier van werken van Hélène Hendriks en Noa Vahle.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen