Geen stap naar Feyenoord, maar Yankuba Minteh verlaat Newcastle United spoedig

24 juni 2024, 09:31
Foto: © Imago

Yankuba Minteh hoopt deze zomer de stap te zetten naar het Engelse Everton, zo weet transferexpert Fabrizio Romano zondagavond te melden. De Gambiaan werd vorig seizoen aan Feyenoord, maar doordat de kans groot lijkt dat Newcastle United de pijlsnelle aanvaller verkoopt, maken de Rotterdammers geen kans om Minteh langer te behouden.

Romano meldt maandagochtend dat Minteh de voorkeur heeft uitgesproken om bij Everton aan de slag te gaan. Newcastle United, de werkgever van de Gambiaan, is daar inmiddels over geïnformeerd. Het is aan de club uit Liverpool om de onderhandelingen op te starten, waarbij het lijkt te gaan om een permanente transfer en niet om een huurdeal. Everton moet overigens niet te lang wachten, want er is veel interesse voor Minteh.

Artikel gaat verder onder video

Olympique Lyon heeft vorig weekend namelijk contact gelegd met Minteh, maar de voorkeur van de rechtsbuiten ligt bij Everton. Dat heeft mede te maken met het feit dat Minteh in Liverpool de kans krijgt om zich op Premier League-niveau te bewijzen. Voor Feyenoord zal het kleine beetje hoop dat technisch directeur Dennis te Kloese had om Minteh te behouden, inmiddels wel verdwenen zijn.

De Rotterdammers hoopten de vleugelaanvaller langer te behouden. Minteh heeft een goed seizoen achter de rug in Rotterdam-Zuid en Feyenoord zou graag een speler met zoveel kwaliteiten bij de groep houden. Dat Minteh nu niet op huurbasis vertrekt, maar vermoedelijk verkocht wordt, zorgt ervoor dat Feyenoord kansloos is.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

En dit krijg je als je spelers huurt... Je leidt ze op voor een andere club en zelf zit je het volgende seizoen met een gat in de selectie.

KROTJE
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

"Romano meldt maandagochtend dat Minteh de voorkeur heeft uitgesproken om bij Everton aan de slag te gaan." Ik ben met je eens. Deze Minteh is mede dankzij Feyenoord "groot geworden" en zou desnoods uit coulance voor maar 1/2 seizoen (tot de winterstop) een clubhart moeten hebben om Feyenoord nog zijn medewerking te geven. Ik heb al eerder gemeld dat een zogenaamde clubhart niet meer bestaat, geldt zowel voor coaches als spelers en werd als onzingelul bestempeld, ze zijn allemaal passanten als het hen uitkomt. Een ander voorbeeld was Branthwaite die van PSV een kans kreeg en nu weer in Engeland speelt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen