Locadia bezorgt PSV bekerzege op Telstar

25 september 2013, 20:41   Bijgewerkt: 25 september 2013, 21:05

Zonder te imponeren heeft PSV zich woensdag in de derde ronde van de KNVB Beker gespeeld. De ploeg van coach Phillip Cocu had het voor eigen publiek lange tijd lastig met Jupiler League-club Telstar. Uiteindelijk waren er twee strafschoppen nodig om het definitieve verschil te maken: 4-1.

Zes officiële duels achter elkaar wist PSV niet te winnen, maar alle geluiden over een eventuele crisis werden zondag in de kiem gesmoord met een overtuigende zege op landskampioen Ajax. In het Philips Stadion werd het, door een opleving in de tweede helft, maar liefst 4-0 en veroverde PSV de koppositie.

Maar kort voor rust kwam PSV zelfs nog op 2-1. Telstar-keeper Cor Varkevisser haalde Santiago Arias onderuit en daarom kreeg de thuisclub een penalty. Die werd benut door Jurgen Locadia. De jongeling gooide de ontmoeting een kwartier voor tijd op slot, opnieuw vanaf elf meter. Deze keer wees de scheidsrechter naar de stip voor een overtreding van Paul Kok op Toivonen. Dat betekende de genadeklap voor Telstar, dat wel prima partij bood in Eindhoven. In blessuretijd voltooide Locadia zijn hattrick, al deed hij dat wel met de hand..

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen