SC Heerenveen legt jeugdspeler Vlap vast

17 februari 2015, 13:30

Michel Vlap doorliep de volledige jeugdopleiding van SC Heerenveen en de 17-jarige aanvallende middenvelder is ook komende jaren te bewonderen bij de pompeblêdenformatie. A-junior Vlap tekende dinsdag een contract tot medio 2018 bij SC Heerenveen. De verbintenis gaat komende zomer in.

"Dit voelt fantastisch, mijn dag kan niet meer stuk", zegt Vlap op de website van SC Heerenveen. "Ik ben hier thuis en heb veel aan de trainers te danken. Mede dankzij hen heb ik dit contract af kunnen dwingen." Hij wil doorgroeien naar het eerste elftal: "Doel is tussen die vier lichtmasten te spelen, maar ik ben natuurlijk nog maar 17. Wat dat betreft is een contract van drie jaar ideaal. Er spreekt vertrouwen uit en het geeft mij de kans me in alle rust verder te ontwikkelen. Ik hoop tussen nu en twee jaar mijn debuut in het eerste elftal te maken."

De Sneker, jeugdinternational van Oranje, is de zoon van Jan Vlap. Die speelde tussen 1988 en 1990 voor SC Heerenveen. Michel Vlap is dit seizoen, samen met Albert Gudmundsson, topscorer van de A1 van SC Heerenveen. Beide spelers waren tot dusver goed voor zeven treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen