Locadia herhaalt vertrekwens: "PSV is doodlopend spoor"

20 mei 2015, 11:36

Jürgen Locadia heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij PSV. De jonge spits was dit seizoen tweede keus achter Luuk de Jong en heeft weinig trek in nog een seizoen op de reservebank. Nadat hij vorige week in De Telegraaf al liet weten open te staan voor een transfer, doet hij er nu in VI een schepje bovenop.

"PSV is een geweldige club, ik heb heel veel aan PSV te danken, maar het is een doodlopend spoor", is de duidelijke taal van de talentvolle spits in het weekblad. "Luuk de Jong heeft het dit seizoen fantastisch gedaan. Ik heb er alle begrip voor dat hij eerste keus blijft, maar dan moet ik eerlijk naar mezelf zijn en concluderen dat het voor mij stopt bij PSV. Op dit moment dan." Naar verluidt is er vanuit het buitenland belangstelling in Locadia, die daar wel oren naar heeft: "Daar sta ik voor open. Ik hoop dat PSV medewerking wil verlenen."

Die kans lijkt echter niet al te groot. "We hebben zijn contract niet voor niets vorig jaar opengebroken en verlengd tot 2019. We hebben heel veel vertrouwen in Jürgen", zei directeur Marcel Brands vorige week.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen