Poulsen ontbreekt op laatste training voor cruciaal duel

7 december 2015, 13:46

De spoeling voor de invulling van de linksbackpositie wordt steeds dunner bij PSV voor het cruciale Champions League-duel met CSKA Moskou. Simon Poulsen, beoogd basisspeler voor het treffen met de Russen, ontbrak maandag op de laatste training. De Deen geldt als een twijfelgeval voor de wedstrijd van komende dinsdag.

Poulsen verruilde AZ afgelopen zomer voor PSV, maar komt amper aan spelen toe in Eindhoven. Jetro Willems is weliswaar geblesseerd, maar coach Phillip Cocu geeft vooralsnog de voorkeur aan Joshua Brenet, van oorsprong rechtsback. Vanwege een schorsing van Santiago Arias wordt Brenet dinsdag waarschijnlijk ingezet als rechtervleugelverdediger, waardoor er links achterin een plekje vrij zou komen voor Poulsen. Mocht hij de ontmoeting met CSKA Moskou niet halen, dan zijn Jordy de Wijs en Nicolas Isimat-Mirin eventuele andere opties voor Cocu.

PSV is bij een zege op CSKA Moskou geplaatst voor de achtste finales van de Champions League. Bij een nederlaag is het daarentegen uitgeschakeld voor een vervolg in Europa.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen