Dodelijk PSV overklast NEC in de eerste helft

10 september 2016, 21:42

PSV heeft flink wat vertrouwen getankt voor de Champions League-kraker tegen Atletico Madrid. Het had geen kind aan NEC: 0-4. Al in de eerste helft wist de ploeg van Philip Cocu de punten met vier treffers veilig te stellen.

Dat PSV de wedstrijd al vroeg besliste, was jammer voor de neutrale kijker. Na de pauze deden de Eindhovenaren het rustig aan. Iedereen zat met zijn hoofd al bijna bij Atletico-thuis. PSV werd slordiger. Luciano Narsingh, die helemaal vrijliep voor het doel, kon niet worden gevonden door Luuk de Jong, terwijl Joshua Brenet de bal meerdere malen de tribune op schoot.

Bart Ramselaar was de eerste die het net vond. Hij beleefde direct een droomdebuut, door de bal na verlengen van De Jong overtuigend in de hoek te schieten. Zijn goal was het startschot voor meer. PSV bleef maar komen en profiteerde op dodelijke wijze van de ruimte die NEC weggaf. Terwijl Brenet in alle vrijheid mocht binnenkoppen, pikten ook Gaston Pereiro en De Jong hun doelpuntje mee.

Ondanks een saaie tweede helft boekt PSV dus een uitstekend resultaat op bezoek bij NEC. Het kan met opgeheven hoofd naar Atletico Madrid toewerken. De Spaanse vechtmachine van Diego Simeone komt dinsdag naar Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen