Sparta is wakker en haalt meteen twee spelers op één dag

29 juni 2017, 15:52

Het duurde even voordat Sparta Rotterdam in actie kwam op de transfermarkt, maar de Rotterdamse club is los. Nadat eerder op de dag de Duitse verdediger Julian Chabot werd aangetrokken, hebben de Spangenaren nu Dalibor Volas gepresenteerd.

Volas is een 30-jarige spits, die afkomstig is uit Slovenië. De Sloveen maakt de overstap van NK Celje en tekent voor één seizoen bij Sparta, dat een optie heeft voor een extra jaar. "Het is mooi dat we een ervaren spits kunnen vastleggen vlak voor we aan de voorbereiding beginnen", zegt de tevreden coach Alex Pastoor op de clubwebsite.

De oud-speler van NK Maribor, FC Koper, Debreceni VSC, NK Nafta 1903, Mordovia Saransk, FK Partizani en dus NK Celje maakte in 299 optredens maar liefst 115 goals. Zijn eerste officiële duel bij Sparta wordt zijn 300ste in het betaalde voetbal. "Dalibor is een jongen die de afgelopen jaren naam heeft gemaakt als doelpuntenmaker, die op ons een hongerige en gedisciplineerde indruk maakt, dus we zagen hem als welkome versterking voor de aanvalslinie", stelt Pastoor.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen