Vroege goals helpen kansrijk PSV langs Roda JC

27 augustus 2017, 19:13

PSV blijft na drie duels vooralsnog foutloos in de Eredivisie. Dankzij een sterke eerste helft – maar een teleurstellende tweede helft die zelfs leidde tot een fluitconcert - won het elftal van Philip Cocu voor eigen publiek met 2-0 van Roda JC. Jurgen Locadia en Hirving Lozano tekenden voor de doelpunten.

Na het eerste fluitsignaal leek het al snel een monsterscore te worden. Roda hield blijkbaar open huis, de Limburgers kregen bij vlagen alle hoeken van het veld te zien in Eindhoven. Het leidde al vroeg tot de openingstreffer van Jurgen Locadia, die de bal hard en laag inschoot. Even later was doelman Hidde Jurjus opnieuw kansloos. Hij keerde nog knap een schot van Locadia, maar moest alsnog vissen door een intikker van Hirving Lozano: 2-0.

Aan de andere kant werden de ruimtes natuurlijk steeds groter. Invaller Luuk de Jong vergat de wedstrijd op slot te gooien, terwijl ook Locadia opnieuw een grote kans liet liggen. Daardoor bleef het slechts bij 2-0, ondanks het grote aantal mogelijkheden voor de Eindhovenaren. De uitslag had zo vier of vijf treffers hoger kunnen uitvallen. Dat vonden de supporters ook, en er klonk in blessuretijd nog even een licht fluitconcert vanaf de tribunes.

Maar PSV beleeft dankzij de zege een foutloze start en pakt negen punten uit de eerste drie wedstrijden dit seizoen. Roda wacht nog op het eerste punt.

[photo,108362,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen