PEC Zwolle vergeet zichzelf te belonen tegen 'lucky' PSV

19 november 2017, 16:45

In extremis is koploper PSV er opnieuw in geslaagd om te winnen. Op bezoek bij PEC Zwolle leek het meerdere keren onderuit te gaan, maar kwam het via Nicolas Isimat-Mirin alsnog boven in de 93ste minuut: 0-1. Daarmee kreeg de thuisploeg veel te weinig.

Maar daar trok de thuisploeg zich niets van aan. Het nam vanaf het eerste fluitsignaal initiatief tegen de mannen van Phillip Cocu. Al snel kregen onder meer Youness Mokhtar en de jonge verdediger Philippe Sandler goede kansen op de 1-0. PEC was feller op het middenveld en combineerde er bij vlagen heel handig doorheen. De belangrijkste man daarin was Younes Namli, die continu goed wegdraaide bij z'n tegenstanders en ruimte maakte voor zijn ploeggenoten.

Op het moment dat PEC Zwolle alsnog leek te gaan winnen in eigen huis via Mokhtar (hij schoot echter over), was het toch nog PSV dat de punten wegsnoepte uit het MAC³PARK stadion. In de absolute blessuretijd won De Jong een kopduel bij de tweede paal en ondanks een redding van Diederik Boer stond Isimat-Mirin op de juiste plek om binnen te tikken. Een zeker gestolen, maar belangrijke zege voor Cocu en zijn mannen, die nu weer acht punten los staan van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen