Sol wil nog niet vertrekken bij Willem II en krijgt nieuw contract

20 december 2017, 07:37

Successpits Fran Sol tekent op korte termijn een nieuw contract bij Willem II. De aanvaller, die dinsdagavond ook in het bekerduel met RKC Waalwijk wederom tweemaal scoorde, krijgt een verbeterd en langduriger contract van de Tilburgers aangeboden. "We komen er zeker wel uit", lacht de hoofdrolspeler.

Tegenover het Brabants Dagblad gaat Sol in op de lopende onderhandelingen tussen de club en speler. "Ik heb al enkele gesprekken achter de rug. Het gaat om een langjarig contract. Willem II zal daarover binnenkort wel mededeling doen", aldus Sol.

Hoewel hij veel indruk maakt bij Willem II, hoeft hij voorlopig nog niet weg. "Nee, dit was zeker niet mijn laatste wedstrijd in dit stadion in het shirt van Willem II", doelend op een mogelijke exit tijdens de winterstop. "Ik heb het hier geweldig naar mijn zin. Op korte termijn ga ik niet weg. Misschien wel ooit in de toekomst. In het voetbal weet je het natuurlijk nooit."

Anderhalf jaar geleden kwam Sol over van Villarreal naar Nederland en kende een prima debuutseizoen. Zijn tweede jaargang in de Eredivisie is nog (een stuk) beter en momenteel staat hij met aanvalspartner Bartholomew Ogbeche in de bovenste regionen van de Nederlandse topscorerslijst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen