Steijn erkent dat VVV-Venlo mazzelde: "Geluk was aan onze kant"

28 januari 2018, 09:09

VVV-Venlo trainer Maurice Steijn erkende na de 0-1 zege op NAC Breda dat zijn ploeg niet ongelukkig was zaterdagavond. De coach vond de tegenstander met name in de eerste helft een stuk beter dan zijn eigen mannen. "Ze maakten het ons heel erg moeilijk", vertelde hij.

Dus greep Steijn al na 35 minuten in en bracht hij Danny Post in het elftal, waarna in de rust met Jonathan Opoku wissel twee volgde. "Hij was heel balvast. Dat gaf rust aan de bal, gelukkig was het in de tweede helft sowieso een stuk beter. Toch was het geluk vandaag aan onze kant", sprak hij, mede over de redding die VVV-keeper Lars Unnerstal vlak voor de openingsgoal nog maakte, tegenover FOX Sports.

De eerste helft gaf VVV-Venlo echter niet thuis en had NAC Breda de voorsprong verdiend. "Ze brachten ons in verwarring met een extra middenvelder. Ik vond ons gewoon niet goed aan de bal, we wonnen de duels niet. Dat zijn basisvoorwaarden, dan maakt het niet uit tegen wie je speelt."

Na de 0-1 hielden de Limburgers controle over het duel en kreeg NAC geen kans op de gelijkmaker meer. "De organisatie stond goed en dat begint voorin. Onze aanvallers zijn bereid om heel hard te werken en daarmee onze middenvelders te ontlasten", aldus Steijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen