FC Utrecht breidt zijn scoutingsteam uit met Tammer

28 februari 2018, 16:34

Erik Tammer gaat per direct aan de slag als scout van FC Utrecht. De ex-prof deed al ervaring op als scout bij sc Heerenveen en NEC. "Met Erik voegen we iets extra's toe aan het scoutingsteam", reageert directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van Utrecht.

Tammer staat tot aan het einde van dit seizoen onder contract, de intentie is om langdurig samen te werken. "Dat we Erik Tammer per direct aan het scoutingsteam hebben toegevoegd, stemt mij tevreden. Erik is betrouwbaar, heeft een goed netwerk opgebouwd en heeft een goede kijk op het voetbal", aldus Zuidam op de website van Utrecht.

In zijn actieve loopbaan speelde de nu 48-jarige Tammer voor Ajax, AZ, Excelsior, sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam, SC Cambuur, ADO Den Haag en het Portugese Belenenses. Zijn komst volgt twee dagen na het vertrek naar FC Twente van hoofdscout Evert Bleuming, wiens taken worden overgenomen door [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/329271/utrecht-schuift-schut-naar-voren-als-vervanger-van-bleuming/,_blank,Alje Schut].

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen