Isimat-Mirin is Cocu dankbaar: "Ik voel me een completere speler"

27 maart 2018, 16:16

Net als vorig seizoen is Nicolas Isimat-Mirin deze jaargang een zekerheidje in de verdediging van PSV. De Fransman is bezig aan zijn vierde seizoen in Eindhovense dienst en merkt dat hij de afgelopen jaren grote stappen heeft gemaakt. Daar is hij zijn trainer Phillip Cocu dankbaar voor.

"Ik voel me een completere speler dan toen ik hier aan kwam", vertelt de 26-jarige verdediger tegenover het televisiekanaal van PSV. "Ik voel dat ik beter ben geworden dankzij de staf en Cocu in het bijzonder. Ze hebben me erg goed geholpen en daar ben ik ze dankbaar voor. Hier wordt meer aanvallend voetbal gespeeld en ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. In Frankrijk was ik technisch ook al goed, maar ik durfde geen risico te nemen. Hier mag dat wel."

Isimat-Mirin werd in 2014 op huurbasis naar Eindhoven gehaald. Een jaar later nam de club uit PSV hem definitief over. De laatste twee seizoenen is de Fransman niet weg te denken uit de verdediging van de Eindhovenaren. Dit seizoen miste hij nog geen wedstrijd in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen