Locadia: "Misschien beter het seizoen bij PSV kunnen afmaken"

7 mei 2018, 09:49

Toegeven dat hij spijt heeft van zijn overstap naar Brighton & Hove Albion doet hij niet, maar Jürgen Locadia had de transfer 'misschien' liever in de zomer pas gemaakt. De aanvaller nam zondag tijdens het duel met FC Groningen (0-0) afscheid van het PSV-publiek en liet zich na afloop van de wedstrijd ontvallen dat hij op een andere manier had willen vertrekken.

"Ik had misschien beter het seizoen hier kunnen afmaken en dan in de zomer weg kunnen gaan", geeft Locadia toe tegenover het televisiekanaal van PSV. "Maar als zo'n kans komt, is het moeilijk om nee te zeggen. Je krijgt de keuze en dan overweeg je alles. Dan maak je de beslissing." In de winterstop maakte de aanvaller de overstap naar de Premier League-club.

Toen Locadia van club wisselde, was hij geblesseerd. Nu hij hersteld is, heeft hij nog niet direct een basisplaats. "Ik ben fit en ik wacht op speelminuten, dat is het enige. Ik ben een maand gaan doortrainen om te herstellen. Daarna heb ik mijn debuut en competitiedebuut gemaakt. Het is mooi om mee te maken, maar het kan beter."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen