Gisteren gemist: Memphis te laat, Tadic rondt transfer af

4 juli 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 3 juli.

Ajax rondt transfer af: Tadic komende vier jaar Ajacied

Het akkoord met Southampton was vorige week al bereikt, maar Ajax heeft de transfer van Dusan Tadic dinsdag helemaal afgerond. De club meldt in een statement dat de Serviër voor vier seizoenen heeft getekend in de Johan Cruijff ArenA.

Memphis komt te laat terug van vakantie en krijgt boete

Memphis Depay keert tegen de afspraak in later terug bij Olympique Lyon. Dat komt de Oranje-international op een boete te staan, zo liet trainer Bruno Genesio dinsdag weten op een persconferentie. De nummer drie van afgelopen seizoen trainde maandag voor de eerste keer, en deed dat zonder Memphis.

Drama voor Younes compleet: Wolfsburg-transfer ketst af

Het blijft een onrustige periode voor Amin Younes. De aanvaller verbond zich al voor vijf seizoenen aan Napoli, maar had daar later spijt van en wilde de transfer annuleren. Napoli hield hem aan zijn contract, maar lijkt nu ook van hem af te willen. VfL Wolfsburg leek uitkomst te bieden, maar een transfer naar die club is dinsdag afgeketst. Het is daardoor nog altijd onduidelijk voor welke club de Duitser gaat spelen.

Slagvaardig Vitesse neemt Bero over van Trabzonspor

Vitesse heeft alweer de zesde aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De slagvaardige Arnhemmers hebben zich versterkt met de 22-jarige aanvallende middenvelder Matus Bero, die overkomt van het Turkse Trabzonspor. De Slowaak ligt voor de komende vier seizoenen vast in het Gelredome.

FC Dordrecht hakt knoop door en stapt over op natuurgras

Nieuws uit Dordrecht, waar de plaatselijke FC gaat overstappen op natuurgras. De Jupiler League-club heeft al vijf seizoenen op kunstgras erop zitten, maar kiest nu voor een hybride grasveld. Dit lijkt de club, ondanks de hogere kosten, de beste optie.

Lees ook: WK-dagboek 20: dramatische Geiger

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen