Spoorboekje: in gesprek met Slagveer, Feyenoord ontvangt VVV

4 november 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 4 november.

Specials

{image[330009][right-half][]}Interview Luciano Slagveer: de bekeruitschakeling, eigen prestaties en panna's

Lucanio Slagveer speelt vanmiddag met FC Emmen op bezoek bij sc Heerenveen, de club waar hij acht jaar speelde. Tom Vegter zocht hem op voor FCUpdate.nl sprak met hem over de bekeruitschakeling tegen ODIN, zijn eigen prestaties en de panna die hij uitdeelde aan Michael Chacon.

Bij NAC Breda is er eindelijk eens ruimte voor optimisme

Na twee gelijke spelen op rij pakte NAC dankzij een late treffer van Mitchell te Vrede zaterdag de volle buit in het thuisduel met Heracles Almelo (2-1). Door de zege deed de ploeg van trainer Mitchell van de Gaat de laatste plaats weer over aan FC Groningen. Na afloop heerste er een optimistische en euforische stemming in de catacomben van het Rat Verlegh Stadion, waar FCUpdate.nl aanwezig was. 

Wedstrijden

NEC - Jong AZ (14.30 uur)

Jack de Gier werd bij NEC binnengehaald als grote verlosser. Maar ook na het mislukte seizoen onder Pepijn Lijnders presteren de Nijmegenaren nog steeds slecht. Vooral in De Goffert wil het maar niet lukken. NEC speelde in eigen huis gelijk tegen SC Cambuur (2-2), Jong PSV (4-4), Go Ahead Eagles (1-1) en verloor zelfs van FC Eindhoven (0-1) en TOP Oss (1-5). Slechts één keer won NEC voor eigen publiek, dat was tegen FC Dordrecht (1-0). Komt daar vanmiddag tegen Jong AZ eindelijk een tweede bij, of neemt de druk op De Gier verder toe?

Feyenoord - VVV-Venlo (16.45 uur)

Vorig jaar pakte de Limburgers maar liefst vier punten tegen Feyenoord. In De Koel werd door een late pingel van Clint Leemans met 1-0 gewonnen, terwijl in Rotterdam het minstens zo verrassend eindigde in een 1-1 gelijkspel. Via Nicolai Jorgensen kwam Feyenoord toen op voorsprong, maar in de slotfase slikte het destijds een tegentreffer na een poeier van Damian van Bruggen. Zorgen de mannen van Maurice Steijn, die slechts vijf punten minder hebben dan Feyenoord, vandaag weer voor een stunt?

Chelsea - Crystal Palace (17.00 uur)

Na tien Premier League-wedstrijden zijn de Londenaren onder leiding van Maurizio Sarri nog altijd ongeslagen. Toch staat Chelsea 'slechts' op een derde plaats in de Engelse competitie. Tegen Crystal Palace gaat de naaste achtervolger van Liverpool en Manchester City op zoek naar zege nummer acht van deze jaargang. De gasten, met normaliter Patrick van Aanholt als vleugelverdediger en Jairo Riedewald als bankwarmer, staat in het grauwe rechterrijtje en hopen te stunten op Stamford Bridge. 

Voetbal op TV

10.00 uur: De Tafel van Kees, FOX Sports 1, voetbaltalkshow van Kees Jansma

12.15 uur: sc Heerenveen - FC Emmen, FOX Sports 1 - live verslag van duel uit de Eredivisie

12.25 uur: SS Lazio - SPAL, Ziggo Sport Select - live verslag van duel uit de Serie A

14.30 uur: FC Utrecht - ADO Den Haag, FOX Sports 1 - live verslag van duel uit de Eredivisie

14.30 uur: Fortuna Sittard - PEC Zwolle, FOX Sports 2 - live verslag van duel uit de Eredivisie

14.50 uur: Sampdoria - Torino, Ziggo Sport Select - live verslag van duel uit de Serie A

16.45 uur: Feyenoord - VVV-Venlo, FOX Sports 1 - live verslag van duel uit de Eredivisie 

16.55 uur: Chelsea - Crystal Palace, Ziggo Sport - live verslag van duel uit Premier League

19.00 uur: NOS Studio Sport Eredivisie, NPO 1 - samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie

19.50 uur: Rondo, Ziggo Sport, voetbaltalkshow met Jack van Gelder

20.40 uur: Udinese - AC Milan, Ziggo Sport - live verslag van duel uit de Serie A

22.05 uur: NOS Studio Voetbal, NPO 1, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen