'PSV met Schwaab om tafel; vertrek Isimat en Ramselaar lonkt'

21 november 2018, 07:33   Bijgewerkt: 21 november 2018, 08:40

PSV gaat tijdens de winterstop om tafel met Daniel Schwaab, wiens contract na dit seizoen afloopt. Daarnaast zal de koploper van de Eredivisie waarschijnlijk meewerken aan een vertrek van verdediger Nicolas Isimat-Mirin. Ook een winterse transfer van Bart Ramselaar lijkt logisch gezien het aantal speelminuten dat de middenvelder momenteel krijgt van trainer Mark van Bommel.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdag. Schwaab heeft zich ontwikkeld tot een vaste basisspeler. PSV gaat deze winter met de dertigjarige Duitser bekijken of een langer verblijf mogelijk is. In tegenstelling tot Schwaab lijkt het erop dat Isimat-Mirin op weg naar de uitgang is. De verdediger vormde vorig seizoen nog het centrale duo met Schwaab, maar komt nu niet meer in de plannen voor. Trent Sainsbury staat boven de Fransman in de pikorde in Eindhoven. Isimat-Mirin beschikt over een aflopende verbintenis, PSV zal daarom waarschijnlijk ook meewerken aan een vertrek in de winterstop.

Voor Ramselaar lonkt hetzelfde scenario. Onder Van Bommel is zijn perspectief bij PSV flink vertroebeld en dat terwijl PSV op dit moment nog in Europa speelt. Verwacht werd dat de 22-jarige middenvelder al in de zomer zou vertrekken. Nu ligt een winters vertrek voor de hand, aldus het ED. De vraag is nog wel onder welke voorwaarden dat moet gebeuren. Ramselaar beschikt namelijk nog over een tweejarig contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen